søndag den 6. januar 2013

Hvad er energi terapi ?

Hvad gør du for at øge din livskvalitet?
Vil du have mere energi? Bedre søvn? Mindre sukkertrang? Fjerne eventuelle smerter? Tabe dig? Vil du forkæle dig selv med en udrensningskur? Eller måske bare styrke dit immunforsvar?
Du kan nu opleve den nyeste behandlingsform fra USA, ved hjælp af plastre, som virker på samme måde som akupunktur. Blot uden nåle

Opnå øjeblikkelig effekt
Jeg har arbejdet med med dette siden medio 2012 og har opnået utrolige resultater med LifeWave plastre som energiterapi. Og det kan jeg næsten ikke vente med at dele med dig!
Energiterapien er klinisk testet og har en dokumenteret positiv effekt. Behandlingen er yderst skånsom, og stimulerer akupunkturpunkter på kroppen helt uden brug af nåle! Med denne behandling kan du forbedre dit energiflow, styrke dit immunforsvar, og øge dit generelle helbred.
Energiterapien kan hjælpe dig i et hav af helbredsmæssige sammenhænge og har der udover imponerende anti-aging effekter, hvilket blandt andet er grunden til, at radiolægen Carsten Vagn Hansen er begejstret for denne energiterapi.
Du kan derfor godt forvente dig til en meget spændende konsultation, som bliver tilpasset nøjagtig efter dine personlige behov.

Konsultation:
30-60 min. med gennemgang af din krop, dine symptomer og patching med LifeWave.

Jeg kommer hjem til dig, således at du befinder dig i dine egne trygge rammer. Send en mail til lifewave@mims.dk

Alle plastrene betegnes som medicinsk udstyr og er godkendt for salg overalt i EU

Der skal altid drikkes vand inden behandlingen starter, for at plastrene kan virke optimalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar